Суптилно подобрување за природен изглед

Третмани

Некои вообичаени проблеми кои може да се решат со помош на хијалуронските дермални филери:

N

Пополнување на назолабијалните брчки

N

Подобрување и враќање на волуменот на јаболчниците и/или слепоочниците

N

Пополнување на вертикалните линии околу усните

N

Пополнување на усни

N

Нехирушка корекција на нос

N

Корекција на брада

N

Подобрување на симетријата на лицето

Придобивки

Хијалуронска киселина

Најбезбедни филери

Подобрување на контурите

Отокот трае 1-2 дена

Враќање на волуменот

Омекнување на брчките

Закажи бесплатна консултација

Дали сакате виртуелна консултација или со посета на ординација?